Bureau des Accompagnateurs en Montagne du Buëch  
Randonnées et séjours naturalistes

Velkommen på vandreture i de sydfranske bjerge !

Alt om vore vandreture

Vore vandreture er en anden måde at holde ferie på. Når man vandrer gennem de naturskønne bjergmassiver, får tiden en anden dimension: langt fra det daglige pres bliver det vigtigste at indsuge de storslåede landskaber, bruge sin krop, få et indblik i stedets kultur fra en lokal guide og nyde det gode franske bjergkøkken.

Vore ture foregår langt fra de berømte, overbefærdede bjergmassiver, i områder hvor folk stadig møder en vandrer med glæde og nysgerrighed. Indkvartering sker i bekvemme bjerghuse, og vores bagage følger med, så man kun behøver at bære det nødvendige til en dagstur.

Her finder du (næsten) alle oplysninger om vore vandreture : fotos til at give en lille ide om hvad du måske skal ud på (eller for at minde dig om turen hvis du allerede har været med), informationer til at forberede din rejse (turbeskrivelse, program, udstyr, gode adresser, etc…) plus opskrifter på nogle af de retter der bliver serveret under turen.

Peter

Ture 2020
Kære vandrer,

I år tager mit VVS firma for meget af min tid. Derfor udgiver vi ikke noget program i år, men vender sikkert snart tilbage.

Med venlig hilsen

Peter

(…)
Læs mere ...
Du får en oplevelse man ikke bare kan købe....(Mercantour)
Du får en oplevelse man ikke bare kan købe....(Mercantour)
Les Monges (med min hund i august)
Les Monges (med min hund i august)
Op mod toppen (Drôme-3 becs)
Op mod toppen (Drôme-3 becs)
Sentiers d'Ailleurs
Turist foregning
Tournosy
05400 La Roche des Arnauds
Autorisation APRIAM N° AG.073.980001
Garanti : Le Mans Caution S.A.
R.C.P. Mutuelle du Mans - Oullins


Forside Vælg en tur Fotografier  Videoer Forbered din tur Opskrifter Hvem er vi ? Program  Links Kontakt/tilmelding Rejsebetingelser  Medlem

Created by : Franck Le Driant / FloreAlpes.com - 2011 - V2